سؤالات متداول مربوط به مدارک ویزای شینگن آلمان

تیر ۶, ۱۳۹۷ توسط ایرسا0

سؤالات متداول مربوط به مدارک ویزای شینگن آلمان

از من مدارکی درخواست شده است که در برگه راهنما ذکر نشده اند. چطور ممکن است؟

سفارت در هر مورد به صورت مجزا و خاص تصمیم می‌گیرد. در برگه راهنما اما تنها می‌توان اطلاعات عمومی که شامل اکثر موارد می‌شود را ارائه نمود و نه تمام موارد ممکن. ز این رو ممکن است، به عنوان مثال در مورد شما، مدرکی درخواست گردد که در برگه راهنما ذکر نشده است. در صورت نیاز به مدارک دیگر، با شما تماس خواهیم گرفت و به شما اطلاع داده خواهد شد که مدارک تکمیلی مورد نیاز چه زمان و به چه صورت قابل ارائه هستند.

 

عکس گذرنامه باید دارای چه شرایطی باشد؟

● عکس که ظرف شش ماه اخیر گرفته باشید.
● سایز عکس باید 45×35 میلی‌متر باشد.
● عکس شخص باید از روبرو و به گونه‌ایی گرفته شده باشد که چشم‌ها پوشیده نباشند.
● اگر عکس سیاه و سفید باشد، باید میزان نور و کُنتراست به اندازه کافی باشد. به عکس‌های نمونه توجه کنید.

گذرنامه باید دارای چه شرایطی باشد:

آئین نامه ویزا از تاریخ 16/1/1389 (برابر با پنجم آوریل 2010) به جریان افتاده‌اند. بر اساس آیین‌نامه ویزا، شرایط ذیل بایستی برای گذرنامه صدق کنند:
● اینکه پس از پایان سفر و خروج برنامه ریزی شده از منطقه حاکمیتی کشورهای عضو شنگن و یا در صورت وجود سفرهای متعدد، پس از آخرین سفر خروجی از منطقه حاکمیتی کشورهای عضو شنگن، هنوز حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد.
● اینکه حاوی حداقل دو صفحه خالی باشد.
● اینکه هنگام درخواست ویزا، بیش از ده سال از تاریخ صدور آن نگذشته باشد.


پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری نشانه گذاری شده اند *






سؤالی دارید؟

اکنون با ما تماس بگیرید

تأکید ما همواره بر این است که کلیه مطالب سایت را با دقت مطالعه کنید. خواهش‌مندیم جهت کنجکاوی از تماس خودداری نمایید.


مشاور اروپا

31686394500+



مشاوره

989160065257+
989160335257+



ویزای کشورهای شینگن کشورهای ویزا شینگن ویزای شینگن کشورها کشورهای ویزای شینگن کشورهای ویزای شنگن لیست کشورهای ویزای شینگن ویزا شینگن کشورها
ما را دنبال کنید

گروه ایرسا در شبکه‌های اجتماعی

در هر یک از شبکه‌های اجتماعی ما یک آفر عالی داریم.



کلیه حقوق مادی و معنوی برای گروه ایرسا محفوظ است.