رد کردن پیوندها
مبنای انتخاب مقصدتان چیست؟

مبنای انتخاب مقصدتان چیست؟

شاید وقتی که در موتورهای جستجوگر یک جستجوی ساده در مورد “انتخاب مقصد مهاجرتی” انجام دهید برخی از سایت‌ها را ملاحظه خواهید کرد که به صورت گسترده در این باره مقاله‌های متعددی نوشته‌اند، اما واقعاً، آیا شما که قصد مهاجرت دارید تا بحال به این مسئله فکر کرده‌اید که، مبنای انتخاب مقصدتان چیست؟ با ما همراه باشید تا مبانی یک انتخاب صحیح را با هم بررسی کنیم.

 

چالش

در بسیاری از مؤسسات مهاجرتی و وب سایت‌ها شاهد آن هستیم که به طور گسترده در مورد مقاصد مهاجرتی مقاله نوشته‌اند، اما ما می‌خواهیم شما را دعوت به یک وقفه نسبتاً طولانی کنیم تا در آن به مقصد خود به طور جدی بیندیشید. لازم است بدانیم که، لازمه یک مهاجرت موفق در ابتدا انتخاب مقصد و برآورد هزینه‌های مهاجرت است. با داشتن هدف مشخص می‌توانیم حداقل 60% چالش‌ها را پشت سر بگذاریم. پیش از این‌که مطالعه مقاله را ادامه دهید، با خود مقداری فکر کنید که: چه تصوری از مهاجرت داشتید و مبنای انتخاب مقصدتان چیست؟ آیا فکر می‌کنید انتخاب شما اشتباه است یا صحیح؟

مبنای انتخاب مقصدتان چیست؟
مبنای انتخاب مقصدتان چیست؟

قبل از این‌که تصمیم به مهاجرت بگیرید

برای تجربه مهاجرت موفق لازم است کمی با دید بازتر به ماجرا نگاه کنیم و تا جایی که می‌توانیم خطرات و مشکلات پیش رو را به حداقل برسانیم.

قبل از این‌که بخواهید به مهاجرت فکر کنید، ابتدا باید دلایل مهاجرت کردن خودتان را بررسی کنید. اولین گام برای مهاجرت، داشتن تصمیمی جدی است؛ باید حتماً پیش از شروع مهاجرت مطمئن باشید که تصمیم شما آن قدر محکم است که حاضر هستید به خاطر آن با تمامی مسائل و مشکلات دست و پنجه نرم کنید.

از گام‌های نخستین برای مهاجرت این است که چه میزان بودجه‌ای دارید؟! باید به این سؤال کاملاً صادقانه پاسخ دهید و عددی که در نظر می‌گیرید مطابق با واقعیت و حساب بانکی شما باشد. چیزی که کاملاً واضح است موضوع نیاز شدید به پول در مهاجرت می‌باشد، هر اندازه‌ای هم که برای مهاجرت پول کنار گذاشته باشید باز هم نیاز دارید که صرفه جو باشید زیرا به قول معروف حادثه هیچ گاه خبر نمی‌کند و احتمال این که بودجه‌ای که در نظر گرفته‌اید به گونه‌ای دیگر خرج شود همیشه وجود خواهد داشت.

پس از پشت سر گذاشتن مرحله اول و مشخص شدن هدف‌تان از مهاجرت کمی کارتان آسان‌تر می‌شود. گام بعدی این است که با توجه به انگیزه و شرایط کنونی شما، قوانین کشور مبدأ و مقصد، چند کشور را به عنوان مقصد پیش روی خواهید داشت. برای مثال: برخی از کشورها در جستجوی نیروی کار و انسانی هستند پس پیدا کردن شغل مناسب در آن‌ها آسان‌تر است. برخی دیگر دارای دانشگاه‌های معتبر و سطح بالایی هستند که با تحصیل در آن‌ها و قاعدتاً تلاش و کوشش پس از فارغ التحصیلی به فرد ماهری تبدیل خواهید شد.

بهترین کشورها برای مهاجرت

با اولین جستجو در موتورهای جستجوگر، عنوان فوق به چشم می‌خورد، اما تا چه حد این عنوان به واقعیت یا در واقع با شرایط ما سازگار است؟؟؟ باید در نظر داشته باشیم که انتخاب یک مقصد صرفاً بر مبنای شهرت آن کشور صورت نمی‌گیرد. مهاجرت به یک کشور معروف دلیل بر موفقیت شما نخواهد بود. مهاجرت به یک کشور معروف می‌تواند شما را با چالش‌های جدی روبرو کند.

بهترین کشورها برای مهاجرت کدامند؟

با در نظر گرفتن کلیه معیارهای اصلی در زمینه کیفیت زندگی، تحصیل، کار، پیش‌رفت، رفاه، آرامش و امنیت، حقوق بشر، عدم وجود نژادپرستی، شادی و رضایت مردمی، امکان پیش‌رفت، سهولت اخذ اقامت و دیگر معیارهای اصلی در کشور مقصد، برترین کشورهای سال جاری میلادی برای مهاجرت ایرانیان عبارتند از: کانادا، استرالیا، نیوزلند، آلمان، نروژ، آمریکا، انگلیس، هلند، اسپانیا، فرانسه، پرتغال، ایرلند، اتریش، ایتالیا، دانمارک، سوئیس، سوئد، فنلاند.

مبنای انتخاب مقصدتان چیست؟
مبنای انتخاب مقصدتان چیست؟

از چه روش‌های قانونی می‌توان برای مهاجرت اقدام کرد؟

مشهورترین روش‌های مهاجرت عبارتند از: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت سرمایه‌گذاری، مهاجرت از طریق خانواده و ازدواج، مهاجرت از طریق تولد، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و استارت آپ، کارآفرینی، اشتغال‌زایی و مهاجرت ویژه استعدادهای درخشان، نخبگان و مشاهیر و در آخر و بدترین روش، پناهندگی بوده که عموماً روش قاونی حساب نمی‌شود.

فرآیند مهاجرت از ایران چه مدت زمان می‌برد؟

مدت زمانی که فرآیند مهاجرت به طول می‌انجامد با توجه به شرایط هر فرد، روش انتخابی و قوانین کشور مقصد بسیار متغیر است. اما عموماً با در نظر گرفتن زمان فراهم آوردن شرایط، الزامات و مدارک، موافقت با پرونده مهاجرتی (مانند اخذ پذیرش تحصیلی، دریافت جاب آفر یا…) و مدت زمان صدور ویزا این فرآیند می‌تواند از 4 ماه تا حتی 2 سال هم زمان ببرد. 

آیا می‌توان بدون مدرک زبان مهاجرت کرد؟

برای اکثر روش‌های مهاجرتی باید مدرک زبان ارائه داد و فارغ از اجبار، زندگی در کشوری بیگانه بدون داشتن دانش کافی در زبان می‌تواند برای فرد بسیار دشوار گردد. البته شما می‌توانید برای مهاجرت و تحصیل به کشورهایی مانند قبرس شمالی اقدام کنید که نیازی به مدرک زبان ندارند. هم‌چنین بسیاری از برنامه‌های مهاجرت مبتنی بر سرمایه‌ گذاری مانند خرید ملک نیز به ارائه مدرک زبان نیازی ندارند.

ساده‌ترین روش‌‌های مهاجرتی کدامند؟

هر کدام از روش‌های مهاجرتی پیچیدگی‌های مختص به خود را دارند که با توجه به شرایط افراد می‌تواند متغیر باشد. اما به طور کلی مهاجرت تحصیلی فرایند ساده‌تر به ویژه در زمینه صدور ویزا برای ایرانیان را نسبت به دیگر روش‌ها داشته و ریسک پایین‌تری از نظر هزینه کردن و وقت گذاشتن نیز دارد. با این حال بهتر است شرایط هر فرد به طور کامل بررسی شده تا بهترین روش متناسب با وی انتخاب گردد.

ارزان‌ترین روش‌‌های مهاجرتی کدامند؟

هر کدام از روش‌های مهاجرتی شامل هزینه‌هایی مخصوص به خود هستند اما با این حال مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق ازدواج از مقرون به صرفه‌ترین روش‌های مهاجرت به شمار می‌آیند. شما هم‌چنین می‌توانید با داشتن رزومه‌ علمی قوی از انواع بورسیه‌های تحصیلی برخوردار شده و در هزینه‌های خود صرفه‌ جویی نمایید و در نتیجه از طریق مهاجرت تحصیلی نیز خرج چندانی نداشته باشید.

بهترین سن برای مهاجرت چند سالگی است؟

تنوع روش‌های مهاجرتی موجب شده تا سن افراد تنها یکی از ملاک‌های مهاجرت باشد. در واقع شما می‌توانید با توجه به رنج سنی که در آن قرار دارید، روشی متناسب با شرایط خود را پیدا کرده و از آن طریق اقدام کنید. اما در روش‌های مهاجرت تحصیلی و کاری که دوتا از متداول‌ترین روش‌های مهاجرتی هستند، سن 18 تا نهایت 35 سال (برای مهاجرت تحصیلی) و هم‌چنین سن 24 تا نهایت 45 سال (برای مهاجرت کاری)، سن‌های مناسب‌تری هستند.

جمع بندی

شما با استفاده از اطلاعات فوق می‌توانید حداقل شرایطی که دارید را بسنجید و طبق آن‌ها تصمیم گیری کنید. نداشتن بعضی از شرایط، مهاجرت را برای شما سخت می‌کند. نداشتن برنامه ریزی مدون نمی‌تواند هدف‌تان را محقق سازد. عدم دانش زبان کشور مقصد شما را به مشکلات عدیده‌ای سوق داده و دست کم دو سال از وقت‌تان را هدر می‌دهید. بنا بر آن چه در فوق اشاره شد یک کشور را با توجه به نیازهای خود بررسی نمایید و سپس آن را با قناعت انتخاب کرده و زبان آن کشور را شروع به یادگیری کنید.

لازم است بدانید که، چنان‌چه بعضی از شرایط مانند سرمایه کافی، تمکن مالی، دانش زبان و آمادگی را داشته باشید شما جهت مهاجرت به 4 الی 9 ماه زمان نیاز دارید تا آن را محقق نمایید، اما در صورتی که برخی از شرایط فوق مانند تمکن مالی و دانش زبان ندارید حداقل دو سال و در بعضی شرایط ممکن است بیش از این نیاز به وقت داشته باشید.

 

شما مبنای انتخاب مقصدتان چیست؟ اطلاعات خود را به دیگران به اشتراک بگذارید، بی‌تردید افراد زیادی از ایده‌های شما بهره می‌برند.


اطلاعات تکمیلی را اینجا مطالعه نمایید.

پیام بگذارید

جستجو
کشیدن