رد کردن پیوندها
حمایت از مهاجران اتباع افغانستانی در ایران

حمایت از مهاجران اتباع افغانستانی در ایران

دولت فدرال آلمان در تلاش است، خروج امن از افغانستان به آلمان را برای افرادی که مسئولیت خاصی در قبال‌شان دارد، میسر سازد.

چنان‌چه شما نیز جزو این گروه محسوب می‌شوید و در حال حاضر افغانستان را ترک نموده‌اید، این موضوع را به کارفرمای خود در آلمان و یا به سازمانی که در آلمان با آن‌ها همکاری داشته‌‎اید اطلاع دهید.

لطفاً توجه داشته باشید: آلمان هیچ برنامه عمومی پذیرشی برای اتباع افغانستان ندارد. پذیرش محدود به موارد خاص می‌باشد.

آدرس ایمیل afg@tehe.diplo.de بسته شده است. اطلاعات مربوط به راه‌های ارتباطی را در زیر مطالعه نمایید.

 

توصیه‌ مهم

لطفاً توجه کنید: آلمان برنامه‌‌ عمومی برای پذیرش اتباع افغانستان ندارد و فقط امکان پذیرش برای چند مورد خاص وجود دارد. امکان پذیرش اساساً برای آن دسته از اتباع افغانستانی وجود دارد که بعنوان پرسنل محلی در یک سازمان آلمانی یا بین‌المللی فعالیت داشته‌ و یا به طور ویژه در معرض خطر باشند (برای مثال فعالان حقوق بشر و مدافعان حقوق زنان و خبرنگارها) و دولت فدرال آلمان با پذیرش آن‌ها موافقت کرده باشد.

تذکراتی برای آن دسته از...

لطفاً به کارفرمای قبلی خود اطلاع دهید که در ایران بسر می‌برید و اطلاعات جدید برای تماس با خود را به آن‌ها بدهید. آن گاه سفارت رأساً با شما به منظور ادامه‌ روند کار تماس خواهد گرفت.

کسانی که زمانی بعنوان نیروی محلی فعالیت داشته‌اند و قرارداد کاری آن‌ها قبل از سال 2013 پایان نیافته است، این امکان را دارند که از طریق کارفرمای سابق‌شان در معرض خطر بودن خود را اعلام و بر اساس روند موجود برای کارمندان محلی درخواست خود را ارائه نمایند.

در این صورت مسئول شما، کارفرمای قبلی خواهد بود و باید با ایشان ارتباط برقرار گردد. اگر شرایط لازم برای پذیریش در مورد شما صدق کند، برای شما موافقت‌نامه‌ پذیرش صادر خواهد شد. در صورتی که موافقت‌نامه‌ پذیرش برای شما صادر گردد، سفارت آلمان در تهران با توجه به اطلاعات تماس‌تان، با شما تماس خواهد گرفت.

آن دسته از اتباع افغانستان، اعم از زن و مرد شاغل در حوزه‌های مدنی-اجتماعی، رسانه‌ای، فرهنگی و علمی که دولت فدرال آلمان تا زمان پایان عملیات تخلیه اضطراری نظامی آن‌ها را به عنوان افراد "در معرض خطر جدی" شناسایی نموده و به آن‌ها وعده تلاش برای خروج از خاک افغانستان به همراه ارتش فدرال را داده بود هم امکان ورود به خاک آلمان را خواهند داشت. اگر به این گروه از افراد تعلق دارید، وزارت خارجه فدرال آلمان یا سفارت آلمان در تهران در صورت وجود موافقت‌نامه‌ پذیرش، با شما تماس خواهد گرفت. پس از بررسی و تأیید امنیتی، مدارک ورود به آلمان می‌تواند برای‌تان صادر شود.

مسئولیت رسیدگی‌‌ به درخواست‌ روادید پیوست به خانواده که اشخاصِ عموماً مقیم افغانستان تقاضایش را ارائه می‌دهند، سفارت‌های آلمان در تهران و اسلام‌آباد می‌باشند. شما می‌توانید در اینجا ثبت‌نام کنید و لازم است که یکی از مراجع ارائه‌ی درخواست خود – یا اسلام‌آباد و یا تهـران – را انتخاب نمایید.

آیا قبلاً درخواست نوبت‌دهی برای روادید پیوست به خانواده را در دهلی نو ثبت کرده‌اید؟ در این صورت ویزامتریک برای همان موقع با شما تماس خواهد گرفت و شما را به تهران دعوت خواهد کرد.

مادامی که مشکلات فعلی برای اتباع افغانستان جهت ورود به هند بمنظور ارائه‌ درخواست روادید باقی باشند، امکان ارائه‌ درخواست در سفارت در دهلی نو که تاکنون مسئولیت رسیدگی را بر عهده داشت، مقدور نمی‌باشد.

دولت فدرال آلمان هیچ برنامه‌ عمومی پذیرشی برای اتباع افغانستانی در ایران ندارد. برای ارائه‌ی درخواست پناهندگی، طبق اصل قلم‌رو حاکمیت باید در آلمان حضور داشته باشید. سفارت آلمان در تهران اساساً هیچ‌گونه درخواستی را در ارتباط با پناهندگی دریافت نمی‌کند و مورد بررسی قرار نمی‌دهد.

اطلاعات بیش‌تر در زمینه‌ مهاجرت را از طریق این لینک مطالعه فرمایید.

اگر اخیراً از افغانستان به ایران گریخته‌‎اید، می‌توانید اطلاعات بیش‌تر را در وب‌سایت اینترنتی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR) مطالعه نمایید.

پیام بگذارید

  1. سلام خسته نباشید من در یکی از دفاتر آلمانی بنام جوهانیتر در افغانستان کار میکردم کارت عضویت و تقدیر نامه هم دارم فعلا با خانواده در ایران هستیم اگر میشه همکاری کنید که چی کار کنم و کجا برای درخواست بروم ممنون شما

    1. با سلام

      شرایط در همین مظلب ذکر شده است، چنان چه واجد شرایط هستید می‌توانید اقدام کنید.

      در نظر داشته باشید که دولت فدرال آلمان هیچ برنامه‌ عمومی پذیرشی برای اتباع افغانستانی در ایران ندارد. برای ارائه‌ی درخواست پناهندگی، طبق اصل قلم‌رو حاکمیت باید در آلمان حضور داشته باشید. سفارت آلمان در تهران اساساً هیچ‌گونه درخواستی را در ارتباط با پناهندگی دریافت نمی‌کند و مورد بررسی قرار نمی‌دهد.

      اطلاعات بیش‌تر در زمینه‌ مهاجرت را از طریق این لینک مطالعه فرمایید.
      https://rumoursaboutgermany.info

      اگر اخیراً از افغانستان به ایران گریخته‌‎اید، می‌توانید اطلاعات بیش‌تر را در وب‌سایت اینترنتی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR) مطالعه نمایید.
      https://help.unhcr.org/iran/en/Arrival

  2. سلام محترم خسته نباشی رضا میرزایی هستم قبلاً ده ویزه بشر دوستانه آلمان ثبت نام کرده ام ولی تا حالا نه جواب اش نه تماس گرفته نشده است فعلا در افغانستان به سر می‌بریم ام

    1. سلام
      با آدرس ایمیل درج شده در پست در ارتباط باشید.

  3. سلام من برای ویزا بشر دوستانه ثبت نام کرده بودم با خانوادم الان تو ایمیل من عکس های پاسپورت مارو فرستاده و انگلیسی خیلی زیاد نوشته اس میشه راهنمایی کنید چکار کنم ممنون میشم

  4. سلام و عرض ادب ،ایا برای کسانی که در ایران پناهنده هستن و کارت امایش دارن ،شرایط خاصی وجود دارد برای در خواست پناهندگی؟

    1. با سلام
      شرایط مربوط به افراد خاص با حمایت ویژه تدارک دیده شده است که مختص افراد حاضر در کشور افغانستان هستند و در تهدید جدی و یا خطر مرگ قرار دارند.
      افرادی که به کشوری مثل ایران مهاجرت می‌کنند به عنوان کشور امن و قابل سکونت هیچ درخواست پناهندگی برای هر شخص چه ایرانی و چه اتباع ترتیب اثر داده نخواهد شد، و کلیه درخواست‌ها صرفاً حضوری و در کشور آلمان طبق شرایط و ضوابط پناهندگی حوزه شنگن رسیدگی می‌شوند.

      1. من پسرم اوتیسمیک هست و وضعیت مالی بسیار بدی داریم و در مناطق حاشیه شهر زندگی میکنیم،بخاطر تورم بالا حتی دیگر قادر به تهیه مایحتاج زندگی روزانه نیستیم چه برسد ک بخواهیم خانه اجاره کنیم،واقعا نمیفهمم چه کسی گفته ایران کشور امن و قابل سکونت هست😔

        1. با احترام امنیت عدم وجود جنگ و آشوب و هرج و مرج تعریف شده است. بحث امور اقتصادی امور شخصی فرد یا خانوار بحساب می‌آید که توسط همان فرد یا سرپرست قابل کنترل و یا تغییر است و به طور قطعی هیچ کدام از کشورها، سفارت‌ها و… به این مسائل ترتیب اثر نمی‌دهند.

جستجو
کشیدن